| کي با کي دوسته؟ کي کي رو دوست داره | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
Aram نيمه کاره
تعداد پستها : 106 Age : 38 Registration date : 2007-06-20
| |
| |
kavir ورودي جديد
تعداد پستها : 5 Registration date : 2007-06-25
| عنوان: رد: کي با کي دوسته؟ کي کي رو دوست داره الأحد يوليو 01, 2007 3:30 am | |
| یه خوبی دارم اونم اینه که همه رو کشف میکنم اما صدام در نمیاد میخوای به خودت بگم . تازه فراتر بریم اونا که نصفی تو دانشگاه نصفی بیرونن رو بگیم که فکر نکنن تو تبزیز بلد نیستیم موچشون رو بگیریم. اول از خودت شروع کنیم؟ | |
|
| |
رامتين پسر خاله
تعداد پستها : 70 Age : 42 Registration date : 2007-06-04
| |
| |
Aram نيمه کاره
| عنوان: بگو بشنویم الأحد يوليو 01, 2007 1:04 pm | |
| | |
|
| |
kavir ورودي جديد
تعداد پستها : 5 Registration date : 2007-06-25
| عنوان: رد: کي با کي دوسته؟ کي کي رو دوست داره الإثنين يوليو 02, 2007 1:42 am | |
| به این میگن حرف خاله زنکی نه تهدید.یکم جنبه داشته باش .من رئیس نیستم که بخوام تهدید کنم.اینجا رئیس شمایید آرام جون با این کارا فشار خون میگیری ها .(نترس میدونم که مال تو رو همه میدونن تازه گفتم که صدام در نمیاد.) | |
|
| |
Aram نيمه کاره
| عنوان: شمااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.............. الإثنين يوليو 02, 2007 8:38 am | |
| - kavir نوشته است:
- به این میگن حرف خاله زنکی نه تهدید.
خوب خاله زنکیت رو هم که دیدم. اول مشکلت رو با خودت حل کن بعد - kavir نوشته است:
- .یکم جنبه داشته باش .
فکر می کنم اینو ثابت کردم که دارم. - kavir نوشته است:
- من رئیس نیستم که بخوام تهدید کنم
خوب منم رئیس نیستم اینجا رئیس مئیس ندارم یدونه گرداننده داریم از اینها که بگذریم شما کی هستین حالا؟ اگه اینو بگین فکر می کنم تازه خاله زنکی ها شروع میشه | |
|
| |
AsireZendegi از خودمونه
تعداد پستها : 24 Registration date : 2007-07-13
| عنوان: خسته نكنين ... الأربعاء يوليو 18, 2007 4:43 pm | |
| | |
|
| |
AsireZendegi از خودمونه
| عنوان: يه خبر تازه ... الأربعاء يوليو 18, 2007 4:45 pm | |
| | |
|
| |
Aram نيمه کاره
| عنوان: رد: کي با کي دوسته؟ کي کي رو دوست داره الخميس يوليو 19, 2007 1:21 am | |
| اسیر جان الان روزه ولی من دیشب دیرتر از این خوابدین حالا چه جوری بی خوابی زده سرت من نمی دونم. | |
|
| |
AsireZendegi از خودمونه
| عنوان: مى دونم الخميس يوليو 19, 2007 4:43 am | |
| آرام جون مى دونم الان روزه اما شب وقتى بى خوابى به سرم مى زنه كه قرار نيست تا صبح بشينم پشت كامپيوتر اينم بگم چجورى زده كه شما مواظب باشين شبا كه هوا تاريك يهو دارى مى رى و حواست نيست مى بينى سرت خورد به يه چيزى كه خيلى بزرگ و سياهه اين بى خوابيه | |
|
| |
azami مهمان
| عنوان: رد: کي با کي دوسته؟ کي کي رو دوست داره السبت يوليو 21, 2007 5:51 am | |
| احوال شما بابا اين مشكله كه شما واسه خودتون تراشيدين تو كلاس ما حسابداري ها همه ميدونن كي با كي دوسته كي با كي ... لازم نيست كه حتما با متد هاي خاله زنكي كشف بشه بي خوابي رو بگين من يه شب تا صبح اصلا نخوابيدم ( 6ساعت كانكت بودم اينترنت) ولي جاتون خالي اين اينترنت شبا چه سرعت خفني داره ... |
|
| |
Aram نيمه کاره
| عنوان: رد: کي با کي دوسته؟ کي کي رو دوست داره الإثنين يوليو 23, 2007 2:16 am | |
| آره راستی می گی اعظمی جان همه از همه چیز خبر دارن و فقط ماییم که مثل کبک رمون رو کردیم زیر برف و فک می کنیم کسی ما رو نمی بینه مثلا این ... با ... دوست بود مگه ما چیزی گفتیم که حالا وقتی این ... با ... دوست شده ما بیایم یه چیز دیگه بگیم | |
|
| |
مولائي پ مهمان
| عنوان: رد: کي با کي دوسته؟ کي کي رو دوست داره الإثنين أغسطس 27, 2007 11:19 am | |
| کی از کی متنفره؟کی کی رو تنها گذاشته؟ اینا رو هم میدونید؟ هر کی زرنگه از منم سوتی بگیره؟ اینجا لو ندید. اگه پیدا کردید با پیام خصوصی لو بده منم یه جایزه خوب بهت میدم(اولین نفر که بگه) |
|
| |
Aram نيمه کاره
| |
| |
رايان از خودمونه
تعداد پستها : 15 Registration date : 2007-06-07
| عنوان: رد: کي با کي دوسته؟ کي کي رو دوست داره الإثنين أغسطس 27, 2007 8:05 pm | |
| واي واي خجالت داره واقعا!
خب دانشگاه واسه همين چيزهاست ديگه! اين هارم از دانشگاه بگيري چيزي نميمونه ازش! كل انگيزه ها واسه ادامه تحصيل از بين ميره! آقاي عليمرداني هم بنده خدا از هيچي خبر نداره اصلا بچه مثبت دانشگاه فقط عليمردانيه!(جان خودم!)
در مورد كم خوابي هم انشاالله در طول روز تشريف ببريد واسه كارگري اي روم به ديوار شغل شريف فعلگي اي چيزي بعد ببنيد شبها چطور در عرض دو سوت و نيم از فرت خستگي خوابتون ميبره!! | |
|
| |
مولائي پ مهمان
| عنوان: رد: کي با کي دوسته؟ کي کي رو دوست داره الثلاثاء أغسطس 28, 2007 1:42 am | |
| |
|
| |
azami مهمان
| عنوان: رد: کي با کي دوسته؟ کي کي رو دوست داره الثلاثاء أغسطس 28, 2007 5:34 am | |
| اتفاقا بهترين كار رو كردين كسي كه ظاهر و باطنش يكي باشه هميشه راحته ولي امان از دست بعضي مردم ( نمونه اش تو كلاس خودمون ) در ظاهر يك جور و در باطن هزار و يك جورند من خودم شخصا ازسردرآوردن از زندگي و اخلاق اين و اون بدم مياد
واسه همين نمي تونم عمرا حريف خوبي باشم چون همه رو همونطور كه با من هستن مي بينم واگه هم بدي از شون ديدم تنها كاري كه مي كنم اينه كه فراموش كنم . همين شخصا اينطوري راحتم |
|
| |
AminiAsl مدير بخش موبايل
تعداد پستها : 90 Registration date : 2007-07-02
| عنوان: اُ .... !!! الجمعة أغسطس 31, 2007 7:34 am | |
| مى گم بيايم يه سرويس جاسوسى بزنيم خدا رو شكر هم انگيزش هست هم سوژه راستى نه دروغى نه اصلاً بى خى بداً say مى كنم | |
|
| |
sheitan ورودي جديد
تعداد پستها : 3 Registration date : 2010-01-10
| عنوان: رد: کي با کي دوسته؟ کي کي رو دوست داره الأحد يناير 10, 2010 2:59 pm | |
| چرا روی موضوهای بی اهمیت این همه بحث میکنید؟ | |
|
| |
| کي با کي دوسته؟ کي کي رو دوست داره | |
|