اگه مشكل اينه كه چرا طرفدار نداره مطمئن باشين با اومدن من طرفدارش هم زياد ميشه
من كه از نوشته هاتون نفهميدم شما موافقين يا مخالف اما من مخالفم
مى خوام نظرات خودم رو بگم، البته خيلى هم دنبالش رفتم و فكر مى كنم تا حدود زيادى درسته
ببينيد الان بدترين شكل اسلام داره تو ايران پياده ميشه
مبارزه خوبه اما نه به صورت نيروهاى قهرى و نشون دادن اسلام به عنوان دين زور و اجبار
حرف هايى كه تو كشور زده ميشه خيلى خوبه اما وقتى عمل ميشه 180 درجه فرق مى كنه
الان از اسلام فقط اسمش مونده، اين همه جوون داريم كه نمونش خودم هيچى از اسلام حاليم نيست
كه چى بشه
به زور پوشوندن نتيجه اى جز آزار و اذيت بيشتر مردم نداره
كه مى گه كه همه ى ملت از اين كار راضي هستن؟كى ميگه كه اين نيرو ها خيلى محترمانه برخورد مىكنن
اگه دقت كنيد مى بينين كه رفتارشون نشون ميده چجور نيرويى هستن
واقعاً تمام كارها تموم شد و رسيد به بد حجابى؟
آيا ما تو اسلام زور داريم اونم زور زندان و كتك و فحش و ناسزا
واقعاً خودتون بگين كه وقتى با يه جوون اين جورى برخورد بشه واقعاً اون مسلمان ميشه؟ و يعنى قبل از اون نبود؟
بارها و بارها اون تبليغات انتخاباتى رئيس جمهور محترم كه قبل از انتخابات تو شبكه ى 2 پخش شد و بيشتر مصاحبه بود نه تبليغات رو تو اينترنت ديدم حتى اونوقت زندش رو هم ديده بودم
چرا بايد رئيس جمهور محترم اونجا اونطورى حرف بزنن ولى تو عمل هيچ كارى جز برخورد با جوونا نداشته باشن؟
زمان پيامبر مگه اون هايى كه حجاب نداشتن رو پيامبر به زور با حجاب مى كرد؟
چند روز پيش گفتن از ماه بد با پسر هايى كه شلوار فاق كوتاه بپوشن يا مدل موشون يه كم با بقيه فرق كنه مى گيرن!
ما تو اسلام قيافه ى اسلامىهم داريم؟!
به شهر هامون نگاه كنيم دقيقاً انگار حكومت نظامى شده!
كسى كه واستاده سر قرار اجازه نمى دن واسته، آدم وقتىاز كنارشون رد ميشه مى ترسه به خودش شك ميكنه ميگه نكنه به منم گير بدن
اين اسمش اسلامه؟ من از ترس خدا خودم رو مى پوشونم يا از ترس اينا؟!
دين از سياست جدا نيست، البته نه كاملاً چون با نظر دكتر شريعتى موافقم، اما دين نبايد وسيله ى اجرايى و زورى سياست باشه، مى دونين چرا؟ چون سياست كثيف ترين ساخته ى دست بشر هستش و نبايد دين رو وسيله ى اجراى اون كرد بلكه بايد دين رو ناظر بر سياست كرد
با مبارزه عليه جوون ها دولت فقط يار و پشتيبان خودش رو از دست ميده
چون هنوز هم كه هنوزه خيلى از جوون ها دولت رو دوست دارن و از آمريكا متنفرن اما امكان داره با اين كارا اين هم عوض بشه
اين كار كاملاً اشتباهه تو خيلى از كشور هاى اسلامى آزادى وجود داره
خود همين امارات مسلمون هاش و محجبه هاش جاى خودشون و آزاد هاش هم جاى خودشون
به اون ميگن اسلام واقعى چون طرف با اينكه آزاده كه پوشش نداشته باشه اما خودش رو مى پوشونه
اما برعكس تو اينجا هركس كه خودش رو پوشونده در حسرت روزى هستش كه اين كارو نكنه!
فكر كنين يه توريست بياد ايران از اين بگذريم كه چه چيزهايى پشت سرمون شنيده وقتى مياد و ميبينه اينجا اينطورى با جوونا برخورد ميشه واقعاً به اسلام و ما شك ميكنه
حرف هام اونقدر زياده كه يادم رفت شما هم يه چيز بگين تا بازم بحث كنيم