سلام
وب لاگ خیلی وقته راکده و مسائل و مشکلاتی پیش اومده که نمی دونم ازش حبر دارین یا نه.
مشکلاتی که با ثبت دامنه oskupnu.com شروع شد و با همکاری اعضای وب لاگ با دانشگاه روز به روز بیشتر و بیشتر شد تا حدی که اعضای وب لاگ توسط دانشگاه تحریم شدند و قرار شد همکاری باهاشون انجام نشه
تازگی ها هم شنیدم قراره برام یه پرونده بسازن که متهم به ایجاد گروهک و اینجور چیزا هستم
منی که تنها جرمم این بود که فکر می کردم مدیرهای ما ظرفیت انتفاد دارن و جامعه اطرافم کشش حرفهایی که بینمون هست رو دارن
نمی دونم چی شده کی کرده چه طوری کرده ولی اینو خوب می دونم کسی که مسبب این قضیه شده یه کار خوب کرده و اونم این که باعث شده با این فکر کنم که بعضی ها ارزش خیلی کارها رو ندارن یا اصلا ظرفیتشون ندارن
من اگه این وقتی رو که برای این وب لاگ گذاشتم رو توی یه جای دیگه هزینه می کردم حالا هم موقعیتم بهتر از این بود و اعصابم هم خورد نمی شد
حالا نمی دونم باید در مورد ادامه کار وب لاگ چیکار کنیم یا اصلا چه کاری می تونیم بکنیم
این رو هم بگم اگه دامنه رو به دانشگاه ندیم برامون مشکل پیش میاد
ولی یه آرزویی دارم: کاش روز پیش بیاد که وقتی از یه چیزی خوشمون نمی یاد به جای اینکه اون چیز رو از بین ببریم خودمون ازش فاصله بگیریم
موفق باشید
منتظر نظراتتون در مورد این تصمیم هستم
وب لاگ هر چی که بود فعلا هست و بود ماضیه و تصمیمی گرفته نشده